Voor de komende tijd heeft domineeberkvens een overzicht gemaakt van Netflix films en series waar je je mee zou kunnen vermaken. Of je nou van films kijken, boeken lezen of musea bezoeken houdt, domineeberkvens doet je wat tips aan de hand! Helaas zijn niet alle trailers ondertiteld, maar op Netflix zijn de series en films dat allemaal wel.

De populaire streaming service Netflix heeft veel films en series in haar aanbod zitten waar voor ieders smaak wel wat bij zit. Zelf vind ik het heerlijk om een aantal klassiekers te bekijken:

Op het gebied van series ben ik net klaar met de eerste drie seizoenen van La casa de papel, een Spaanse serie over een aantal overvallers die de Nationale Bank van Spanje overvallen. Ze doen dat allemaal met uiteenlopende redenen. Het is reuze spannende en goede Europese productie. Een leuke Amerikaanse serie is Once upon a time, waarin alle sprookjes die je kent ingeweven zijn. Het is een verhaal over wraak, vergeving en doorzettingsvermogen. Je moet de eerste drie afleveringen even doorbijten, maar daarna kijk je alle seizoenen achter elkaar. Als je van Schotse geschiedenis en een episch liefdesdrama houdt, dan is Outlander een goede aanrader. Tot slot voor liefhebbers van Amerikaanse series en van absurditeit: Lucifer. De duivel verruilt de hel voor een leven op aarde en wordt daar de rechterhand van een rechercheur die moorden oplost. Geestige opmerkingen en onaangepast gedrag van Lucifer, zoals je van de duivel mag verwachten.