Wat bied ik jou?

Gesprekken

Je kunt bij mij terecht met je levensvragen. Ik ben predikant in opleiding en pastorale gesprekken over wie je bent, wat je ervaart, hoe je je plek in de wereld ziet horen daarbij. De gesprekken gaan over hoe je om kunt gaan met geloof, spiritualiteit, geluk en verdriet. Je hoeft helemaal niet gelovig te zijn om een gesprek over het leven en je plek daarin te voeren. Je bent altijd welkom voor een gesprek.

Activiteiten

Een paar keer per jaar organiseer ik een activiteit die net een stapje verder gaat dan het bezoeken van een tentoonstelling, een voorstelling of een film. Ik bied je de mogelijkheid om rond een tentoonstelling of voorstelling heen net even meer te leren waar het over gaat, of om over wat je gezien of ervaren hebt na te praten. Je kunt de agenda op deze site raadplegen, of je aanmelden voor een aankondiging zodat je weet dat ik een nieuwe activiteit organiseer.

Vieringen

Vanuit de vrijzinnig protestantse traditie ga ik als predikant in opleiding voor in diensten. Ik doe dat met veel plezier. Er is veel ruimte voor de wensen van de gemeenschap die mij uitnodigt. Neem gerust contact met mij op.

 

Lezingen en workshops

Je kunt mij vragen een lezing of workshop te geven over de plek die geloven in kan nemen in de maatschappij en samenleving of over zingeving en levensvragen. De wensen van de gemeenschap die mij uitnodigt spreek ik graag met je door om aan de wensen tegemoet te komen.

 

Afscheid nemen

Afscheid nemen is moeilijk. Daarom is het belangrijk dat een afscheidsceremonie met gevoel en aandacht gebeurt. Daar wil en kan ik graag bij helpen. Er is vaak veel meer mogelijk dan vaak gedacht wordt. Alles van een kerkelijke dienst tot een persoonlijke zelf ingekleurde ceremonie is bespreekbaar.

 

Contact opnemen

Heb je een vraag over mijn diensten? Wil je een gesprek, mij vragen voor een viering of lezing, neem dan vrijblijvend contact met mij op. Dat kan met onderstaand formulier. Ik reageer snel op je vraag of opmerking.

Maak je keuze

8 + 4 =