Wat bied ik jou?

Gesprekken

Je kunt bij mij terecht met wat jou bezighoudt. We kunnen in gesprek over wie je bent, wat je ervaart, hoe je je plek in de wereld ziet en over hoe je om kunt gaan met belangrijke gebeurtenissen in je leven. Het kan gaan over leven en dood, liefde en zorgen, ziek worden en werk. Samen zoeken we naar hoe je wat jou bezighoudt het hoofd kunt bieden en vorm kunt geven. Alles is bespreekbaar. De gesprekken zijn vertrouwelijk.

Activiteiten

Een paar keer per jaar organiseer ik een activiteit die net een stapje verder gaat dan het bezoeken van een tentoonstelling, een voorstelling of een film. Ik bied je de mogelijkheid om rond een tentoonstelling of voorstelling heen net even meer te leren waar het over gaat, of om over wat je gezien of ervaren hebt na te praten. Je kunt de agenda op deze site raadplegen, of je aanmelden voor een aankondiging zodat je weet dat ik een nieuwe activiteit organiseer.

Vieringen

Vanuit de vrijzinnig protestantse traditie ga ik als predikant voor in diensten. Ik doe dat met veel plezier. Er is veel ruimte voor de wensen van de gemeenschap die mij uitnodigt. Neem gerust contact met mij op, of bezoek een viering.

 

Lezingen en workshops

Je kunt mij vragen een lezing of workshop te geven over de plek die geloven in kan nemen in de maatschappij en samenleving of over zingeving en levensvragen. De wensen van de gemeenschap die mij uitnodigt spreek ik graag met je door om aan de wensen tegemoet te komen.

 

Afscheid nemen

Afscheid nemen is moeilijk. Daarom is het belangrijk dat een afscheidsceremonie met gevoel en aandacht gebeurt. Daar wil en kan ik graag bij helpen. Er is vaak veel meer mogelijk dan vaak gedacht wordt. Alles van een kerkelijke dienst tot een persoonlijke zelf ingekleurde ceremonie is bespreekbaar.

 

Contact opnemen

Heb je een vraag over mijn diensten? Wil je een gesprek, mij vragen voor een viering of lezing, neem dan vrijblijvend contact met mij op. Dat kan met onderstaand formulier. Ik reageer snel op je vraag of opmerking.

Maak je keuze

14 + 13 =