De kerstviering komt naar je toe, deze winter! Nu wij op 13 december niet met elkaar in de Geertekerk onze kerstviering kunnen houden, leek het ons een mooi plan om heel veel verschillende plekken, maar toch samen kerst te vieren.

Met een aantal van vier of vijf jongeren komen we overal in het land bij elkaar om bij een van ons thuis een kerstdiner te houden. Tussendoor houden we (online) contact met alle andere plekken waar jonge remonstranten samen zijn, om te gelijk een heildronk te kunnen uit te brengen, om nieuw gemaakte kerstliederen uit te wisselen, om met elkaar in gesprek te gaan of om te delen wat voor heerlijks er op tafel staat.

Doe mee en geef je op! Wil jij bij iemand aanschuiven en iets lekkers meenemen, of heb je een huis waar je wel drie gasten kan ontvangen, laat het ons weten.

Heb je al mensen waar je graag mee eet, of waag je het avontuur en laat je je verrassen door waar en met wie je aan tafel komt. Geef je al dan niet als groepje voor 8 december op bij Simon: voorzitterarminius@gmail.com

Kom alvast in de stemming met dit liedje met als titel…. Christmas all over the place!